Hyra släpkärra Bollebygd

Välkommen till Öhrns Släp & Transport AB! Här får du som befinner dig i eller i närheten av Bollebygd chansen att hyra hästtransport eller släpkärra. Vi arbetar mycket med säkerhet och vill att alla våra kunder ska känna sig trygga och säkra när de hyr från oss. Kvalitet och noggrannhet är vad som präglar Öhrns Släp & Transport AB som företag.

När du bestämmer dig för att anlita oss, hjälper vi dig att komma fram till vilken typ av transport du är i behov av, och vilken typ av vagn som passar dig och dina önskemål bäst. Vi vill att du ska känna att du är 100 procent nöjd med den hjälp som vi erbjuder dig. Du har även möjligheten att köpa en släpkärra utav oss ifall det skulle ligga i ditt intresse. Vi hjälper både dig som är privatperson och företagare och vi riktar oss till er som befinner er i eller i närheten av bland annat Bollebygd.

Har du några som helst frågor eller funderingar, hör gärna av dig till oss, så svarar vi så snabbt som vi kan!

Hyra släpkärra Bollebygd

Släpkärra

Vi har olika släpkärra för dig att hyra eller köpa, beroende på vad det är du söker. Tillsammans med dig kommer vi fram till vad som passar dig bäst.

3-Hästtransporter

Hos oss kan du hyra eller köpa säkra hästtransporter. Det finns olika alternativ beroende på vad du vill få plats med i transporten, och du kan med våra hästtransporter lita på att du inte utgör någon fara i trafiken. 

Hyra släpkärra Bollebygd

Reservdelar

Förutom transporter kan du hos oss även hitta reservdelar av olika slag. Här finns någonting för alla. Vi hjälper dig att hitta det som du söker för att du ska kunna bli 100 procent nöjd.

Har du frågor?

Kontaktformulär
reCAPTCHA