Släpvagnar

Är du i behov av att hyra en släpvagn? Hos oss på Öhrns Släp & Transport AB får du professionell och pålitlig hjälp av duktig personal som har erfarenhet och kunskap inom släpvagnar. Vi kommer tillsammans fram till vilken typ av släpvagn som passar dig och dina önskemål bäst, för att du ska kunna bli så nöjd som möjligt. Våra släpvagnar är trygga och säkra, och därför kan du alltid känna dig trygg i att du kan frakta gods på ett säkert sätt.

Har du några frågor eller funderingar om våra släpvagnar, hör gärna av dig till oss, så svarar vi så snabbt som vi kan! Kundservice ligger oss varmt om hjärtat, och vi vill kunna hjälpa så många som möjligt.

Maskintrailer

Vi hjälper dig som är i behov av att hyra alternativt köpa en maskintrailer. Hos oss hittar du bra och hållbara alternativ. 

3-Vägstipp

Förutom övriga släp finns hos oss även 3-vägstipp. Vi hjälper dig att hitta det bästa alternativet för dina behov och önskemål. 

Släpkärror

Vi har en rad olika släpkärror som vi hyr ut alternativt säljer till våra kunder. Vårt mål är att alla kunder ska bli 100 procent nöjda med de släpkärror som finns. 

Skåpsläp

Är du ute efter hållbara och kvalitativa skåpsläp så har du kommit rätt. Vi på Öhrns Släp & Transport AB hjälper dig att komma fram till det som passar dig bäst.  

Har du frågor?

Kontaktformulär
reCAPTCHA